Sportgala Houten 2023 - maandag 5 februari

 

De 13e editie van het Sportgala Houten staat gepland op maandag 5 februari 2024! Het beloofd weer een mooie avond te worden waar de sport en vooral de sporters geëerd worden.

Wij zijn volle bak bezig met de voorbereidingen en het is het mogelijk om nu jouw favoriete sporter, sportploeg, vrijwilliger en sporttalent te nomineren! Wie heeft er in het jaar 2023 een bijzonder prestatie geleverd? Ga naar het kopje Sportgala --> Nomineren 2023 en geef ze op!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29-08-2023
 
Beste sportliefhebbers van Houten,
 
Het is tijd om je stem te laten horen! We zijn verheugd om het jaarlijkse Sportgala aan te kondigen en we hebben drie geweldige thema-opties waaruit jullie kunnen kiezen. Het thema dat de avond van sportiviteit, prestaties en plezier zal vormgeven, ligt in jullie handen. Ontdek de opties:
 
1. All Stars
Laat elke aanwezige stralen als een ster! Bereid je voor op een betoverende avond, waar elke sportliefhebber als een ster wordt geëerd. Denk aan een magische combinatie van sportiviteit en betovering.
 
2. Glitter and Glamour 
Schitter als een ster! We kunnen ook gaan voor een avond vol elegantie, glans en glamour. Stel je een ambiance voor met sprankelende decoraties en een vleugje luxe voor een onvergetelijke ervaring.
 
3. Sport Fiesta 
Laat het feest losbarsten! Een bruisend feest vol sportieve energie en vreugde. Denk aan kleurrijke decoraties, opzwepende muziek en een sfeer die de feeststemming erin brengt.
 
We zijn benieuwd welk thema jouw voorkeur heeft. Laat het ons weten in de reacties hieronder! We kijken ernaar uit om samen met jullie een fantastische avond te creëren tijdens ons jaarlijkse Sportgala.