ZILVER partners

Racketcentrum Houten Jubileum logo

Al jaren betrokken bij de activiteiten van Sportpunt Houten en in dit jaar zilveren sponsor van Sportgala Houten: Racket Centrum Houten.

Bij Racketcentrum Houten kun je jouw favoriete racketsport beoefenen in een professionele ambiance. Wij bieden voor zowel de recreatieve als de professionele racketsporter een sfeervolle omgeving, waar sport en gezelligheid bij elkaar komen. Met 7 verlichte gravel buiten tennisbanen, 8 tapijt binnen tennisbanen, 6 squashbanen, 2 padelbanen, een mini padelbaan en sportieve sfeer zijn alle ingrediënten in huis om voor alle racketsporters een gezellige thuisbasis te vormen.

 De medewerkers van Rackecentrum Houten staan altijd klaar voor hulp bij reservering, drankjes en hapjes of voor een gezellig praatje.

Facebook  Twitter

SportenInBlackLight

SporteninBlacklight helpt dit jaar mee om het sportgala aan een spectaculaire openingsshow: Glow in the dark!

Sporten in Blacklight / glow in the dark is een nieuwe originele variant op gewoon sporten. Dit kan zijn volleybal, basketbal, handbal, tennis, badminton, korfbal, voetbal, fitness enz. In een geheel donkere sporthal of zaal wordt er gesport waarbij het enige licht afkomstig is van UV/blacklightlampen. Door deze lampen lichten alleen witte en fluorescerende materialen op. Dit geeft een speciaal effect.

Facebook  

Amanda logo

Alle prachtige en kleurrijke boeketten die de winnaars, genomineerden, sponsoren en alle andere betrokkenen van het Sportgala ontvangen worden zorgvuldig gemaakt door Bloemsierkunst Amanda

'Je kunt bij hun terecht voor boeketten, bloemstukken, planten en verschillende arrangementen, zoals rouw- en trouwarrangementen. De bloemenwinkel is gevestigd aan het Plein 18 te Houten in het Oude Dorp. Graag nodigen ze u uit eens een kijkje te nemen op hun vernieuwde website en wellicht zien zij u binnenkort in hun bloemenwinkel aan het Plein.'

Facebook

 PalmSensBV logo with tagline RGB big

Een nieuwe partner dit jaar is PalmSens BV. Zij zitten met hun bedrijf in hetzelfde pand als Sportpunt Houten en dragen het Sportgala Houten een warm hart doe. Ze willen graag uitdragen dat ondanks de relatie met sport niet in het bedrijf verweven zit, het belangrijk is om dergelijke projecten en initiatieven te ondersteunen. Neem zeker even een kijken op hun website!

'PalmSens BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van wetenschappelijke meetinstrumenten op het gebied van electrochemie. De meetinstrumenten worden voornamelijk gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe sensoren. Deze sensoren kunnen in combinatie met onze instrumenten gebruikt worden om bijvoorbeeld grondwaterverontreiniging of de kwaliteit van voedsel te meten, maar ook het detecteren van diverse ziektebeelden.'

Twitter

FC Utrecht

FC Utrecht Maatschappelijk is nauw verbonden met de gemeente Houten. Ze ondersteunen JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) en daarbij zijn ook nog eens veel fans van FC Utrecht zijn woonachtend in Houten. Vorig jaar al partner van het Sportgala en ook dit jaar willen zij hun maatschappelijke betrokkenheid tonen voor dit sportieve evenement.

Gezondheid en eenzaamheid zijn de thema’s die centraal staan in de strategie van FC Utrecht Maatschappelijk. Dit betekent dat naast de bestaande programma’s en de inzet voor goede doelen, er is gekozen voor een langdurige samenwerking met diverse organisaties en initiatieven in de provincie. Op die manier kan de kracht en waarde van FC Utrecht optimaal en structureel worden ingezet om een bijdrage te leveren aan een gezonde en vitale regio. Bijvoorbeeld rondom het thema gezonde leefstijl bij kinderen waarbij FC Utrecht spelers rolmodellen zijn en worden ingezet om de kinderen te informeren en te inspireren op het gebied van gezonde voeding en beweging. Ook heeft FC Utrecht maatschappelijk de ambitie aandacht te schenken aan de positie van ouderen en het tegen gaan van eenzaamheid. Onder meer door het openen van het eerste ouderen vak in Nederland en het opstarten van Walking Football voor 60-plussers.'

Facebook  Twitter
A4 sportpunt logodisplay

Kennen jullie de prachtige Sportgala Houten awards die we sportwinnaars ontvangen? Deze beeldjes worden gemaakt door Bosmanletters. Daarnaast verzorgen zij al het promotiemateriaal op het Sportgala Houten, te weten het sponsordoek, banners, vlaggen en de cheques die de winnaars ontvangen. Een interessante partner voor o.a. sportverenigingen en sportorganisaties.

'Bosmanletters & Reclame is gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen voor visuele communicatie. Bedrukt textiel en PVC voor binnen- en buitentoepassingen staan hierbij centraal. Vlaggen, spandoeken, displays en parasols vormen slechts een kleine greep uit hun uitgebreide productassortiment.'

 

AH HOUTEN

 

De 3 Houtense Albert Heijns (Castellum, Het Rond en Oude Dorp) zijn al jaren betrokken partners bij Sportgala Houten. Een financiele ondersteuning en een leuke goodiebag voor de bezoekers!

Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo'n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

Facebook  Twitter

partou

 

Kinderopvang Partou is al jaren trouwe sponsor van Sportgala Houten. Dit jaar al voor de vierde keer! 

Partou is er voor alle kinderen en voor alle ouders. Daarom kunt u bij ons kiezen uit kinderopvang in alle soorten en maten. We hebben kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, peuterscholen, we vangen uw kind tussen de middag op school op, of na schooltijd en in de vakanties op onze vestigingen voor buitenschoolse opvang. Kortom: bij Partou regelen we de opvang zoals u het wilt. 

 

LogoSteps

 

Al voor de tweede keer komen de jurken van de medewerksters van Sportpunt Houten uit de gezellige winkel van Steps

Steps wil dat jij je krachtig voelt in je outfit. Daarom biedt onze collectie voor elk moment en elke shape de perfecte look. Wat de dag je ook brengt, met Steps laat je de mooiste versie van jezelf zien waardoor je altijd straalt.

Facebook  Twitter

OmroepHouten

Omroep Houten verzorgt een Live uitzending van de gehele Sportgala avond! In de aanloop naar het Sportgala kan heel Houten kennismaken met genomineerden via wekelijkse interviews. 

Omroep Houten is een lokale omroep gericht op informatievoorziening over de Houtense samenleving. Hiervoor maakt de lokale omroep gebruik van verschillende kanalen, zoals onze radiofrequentie 107.3 FM, de website Omroephouten.nl en uiteraard sociale media zoals twitter en facebook. Omroep Houten is een vrijwilligersorganisatie en werkt uitsluitend met vrijwillige medewerkers.

Facebook  Twitter

Camptech Houten

Camptech Houten is dit jaar voor de eerste keer zilveren sponsor. Welkom!

Met ruim 35 jaar ervaring, een goed uitgeruste werkplaats en gediplomeerde caravanspecialisten is Camptech het grootste onafhankelijke caravan- en camperservicebedrijf in Nederland. Wij verlenen op caravanschadeherstel 4 jaar schriftelijke FOCWA garantie en 10 jaar op Profile Repair en ABS of Polyester herstel. Wij zijn schade gecertificeerd door PROFILE REPAIR, FOCWA en BOVAG en wij zijn geselecteerd door alle kampeerauto- en caravanverzekeraars.

Zilfiashoeve

Ook Zilfia's hoeve verwelkomen we dit jaar voor de eerste keer als zilveren sponsor. Tijdens het Sportgala maken we kennis met de genomineerden op een wel heel bijzondere plek: een van de grootste maneges in Midden Nederland.

Zilfia's hoeve is centraal gelegen in Houten en een van de grootste maneges van Utrecht en omstreken. Deze prachtige plek beschikt over 2 grote rijhallen en 1 buitenrijbaan van 85 x 65 meter. Paarden én pony's zijn van harte welkom bij het pension. Zilfia's hoeve geeft ook diverse lessen. 

 Facebook  

Local2local logo

Local2Local is een coöperatie van lokale boeren uit de Krommerijnstreek die mooie streekproducten voor iedereen bereikbaar wil maken, waarbij gezondheid, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap uitgangspunten zijn. Initiatiefnemer Mark Frederiks wil onder andere middels het Sportgala een brug slaan tussen sportverenigingen/sportorganisaties en Local2Local om gezondere voeding in sportkantines beschikbaar te maken en te integreren.

​Local2Local is zeer actief in de provincie Utrecht en werkt o.a. samen met zorginstellingen (zoals Reinaerde), initieert en financiert Local2Local onderwijs-, kunst- en werktrajecten (De Uithof) om waardevolle verbindingen te leggen en kennis te delen. Om dit voort te zetten en tegelijkertijd fruittelers te helpen heeft Local2Local een bedrijfsfruitabonnement gelanceerd. Wekelijks vers fruit op kantoor of op de vereniging, waarmee met elke hap bijgedragen wordt aan de projecten, de lokale economie en ambachten.

Facebook Twitter