GOUD partners

 ClubPiazzaSports ExclusiefSportcentrum Wit

Piazza Sports is al jarenlang trouwe sponsor van het Sportgala Houten. Naast het uitreiken van een sportprijs stelt Piazza Sports ook dit jaar weer extra prijzen ter beschikking

In het sportcentrum kan de recreatieve sporter naast de topsporter bewegen, onder begeleiding van deskundige instructeurs. Naast alle inspanningsmogelijkheden vind je bij Piazza ook de nodige mogelijkheden om te ONT-spannen. Denk aan de ruime sauna-faciliteiten (Finse sauna, het Turkse stoombad en de infra-rood sauna) relaxruimtes en de medispa waar je terecht kunt voor heerlijke behandelingen van top tot teen. Daarnaast is er bij hun een professioneel team van fysiotherapeuten en personal trainers gehuisvest. Kortom: Piazza Sports is van alle markten thuis!

 TwitterFacebook

Food n Mood Logo

Ook dit jaar wordt na de lezing een netwerk-diner georganiseerd voor de aanwezigen. Food 'N' Mood zal een rijkelijk buffet aanbieden met voor ieder wat wils. Tevens verzorgen zij de borrelhapjes aan het einde van de avond. Food 'N' Mood wordt hierbij ondersteund door leerlingen van de middelbare scholen.

'Een evenement is pas geslaagd als iedereen geniet'. Van kleine borrelhapjes tot aantrekkelijke amuses, exclusieve dinergerechten of een oud-Hollandse stamppot. Food 'N' Mood staat bekend om haar ruime assortiment aan culinaire mogelijkheden. Het is hun specialiteit om een evenement succesvol te laten zijn. Of het nu om een intiem feestje gaat of een grote zakelijke happening, zij zorgen dat gasten optimaal genieten. Food 'N' Mood zet wensen om in een onvergetelijke gebeurtenis, passend binnen het budget. Ze staan niet voor niets voor gastgerichtheid, genieten, vernieuwen en verrassen.

 TwitterFacebook

FysioVandaag

FysioVandaag is nauw betrokken bij Sportgala Houten en opnieuw Gouden sponsor!

U zoekt een fysiotherapeut, die uw klacht serieus neemt, helder communiceert en een duidelijk behandelplan voorstelt. Op de locaties van FysioVandaag Houten & Leidsche Rijn krijgt u de beste service, volledige transparantie en uitgebreid advies. Daarbij staat u als cliënt centraal. Werk VANDAAG aan uw klacht om MORGEN weer fit te zijn!

Facebook Twitter

Badoux logo 1

Drukkerij Badoux is al vanaf de start betrokken bij het Sportgala Houten. Altijd op de achtergrond, maar zichtbaar door het maken van onze posters, oorkondes en programmaboekjes.

'Gewoon goed, innovatief en bij de tijd...'
20 medewerkers die er elke dag gewoon voor 100% voor gaan. De klant is koning, goed drukwerk leveren staat voorop. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, FSC® gecertificeerd, eigentijdse drukkerij, afwerking in eigen huis, maar ook gewoon innovatief, flexibel, accuraat en toekomstgericht. 

Twitter

MKB SCHOON Logo

MKB Schoon! is hoofdsponsor van Theater aan de Slinger en heeft vanwege deze sponsorovereenkomst in 2014 het theater ter beschikking gesteld voor het Sportgala Houten. 

MKB Schoon! is een schoonmaakbedrijf uit Houten werkzaam in de regio Utrecht. Zij verzorgen schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging. Ze zijn een jong schoonmaakbedrijf met toch ruim 50 jaar ervaring in de schoonmaak. Een schoonmaakbedrijf dat er bewust voor kiest om niet alleen te concurreren op basis van prijs maar vooral op basis van kwaliteit en service. MKB Schoon! wil het Midden- en Kleinbedrijf op een hoog niveau van facilitaire dienstverlening voorzien. Zij doen dit naar aanleiding van de wensen en behoefte te inventariseren en door heldere afspraken te maken.

Twitter

logo van dort

van Dort wijnspecialist is nauw betrokken bij het Sportgala Houten en de voorbereiding daarvan.  De 'Meet & Drink' in de mooie winkel aan Het Plein als kick-off van het Sportgala begint al echt een traditie te worden. Daarnaast maakt Van Dort de wijnen mogelijk die op het Sportgala Houten tijdens het buffet geschonken worden.

van Dort wijnspecialist is een familiebedrijf met passie voor het mooie product wijn. Het bedrijf is opgericht in 1995 door Ab en Ina van Dort. Maar al een aantal jaren is ook dochter Mieke door de wijnpassie gegrepen. Ze zijn gevestigd in het mooie Oude Dorp van Houten, centraal in het midden van het land. Verder delen ze hun passie graag met u via wijncursussen en wijn & spijsavonden en hebben ze een ware wijnclub: de Wijnvrienden van het Oude Dorp. Daarnaast verzorgt van Dort graag uw feest met bvb hun mobiele wijn/biertapinstallaties. Tot slot hebben ze een sfeervolle wijnkelder waar ze geregeld proeverijen, wijnavonden, whiskyavonden en cursussen houden. Deze ruimte is UNIEK te noemen!

Facebook Twitter

 

 

Logo NEM

NEM Productions neemt ook dit jaar het filmen van de genomineerden op zich. Elk jaar worden er per categorie prachtige films gemaakt om de genomineerden aan u voor te stellen op de avond. Het filmen is altijd een hele klus in een relatief korte tijd. Nick de Keijzer van Nem Productions gaat dit jaar opnieuw de uitdaging aan om de sporters, vrijwilligers, talenten, ploegen en fotografen zo goed mogelijk voor zijn lens te krijgen. Benieuwd naar het resultaat? Kom zeker naar het Sportgala Houten!

 Nem Productions maakt laagdrempelige en aansprekende videoproducties voor bedrijven en particulieren. Je kunt bij ze terecht voor het filmen van bedrijfs- en woningpresentaties, evenementen, feesten, bruiloften en uitvaarten. Ook kunnen ze regie-, continuïteitswerk en data handling voor u verzorgen. Kortom: Ze hebben alle kennis en vakmanschap in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Facebook

Houtens Nieuws 1

BDUmedia is vaste mediapartner van Sportpunt Houten en biedt het Sportgala een uitgebreid podium met on- en offline mediaruimte. Zowel in 't Groentje als op de website verschijnen verschillende artikelen. Ook de online stemming door de Houtense inwoners wordt mogelijk gemaakt door deze partner.

BDUmedia biedt hét totaalpakket voor de lokale ondernemer. Met onze nieuwsbladen, nieuwswebsites en al onze overige off- en online marketing mogelijkheden zorgen wij voor het maximale bereik en resultaat voor uw campagne. Houtenaren kennen BDU waarschijnlijk van 't Groentje, het huis-aan-huisblad dat wekelijks verschijnt met lokaal nieuws en berichten van lokale ondernemers en organisaties.  

Facebook Twitter

Logo TPPR

Voor het Sportgala van 2017 verwelkomen we Praktijk voor voedingsadvies TPPR. TPPR ondersteunt het Sportgala niet alleen financieel, maar biedt alle prijswinnaars een individueel consult of groepsvoorlichting over voeding en sport.

Geen algemeen (sport)voedingsadvies of dieet, maar een oplossing op maat bij TPPR Health & Performance VOF: Ieder lichaam is uniek en dat vraagt altijd om een unieke aanpak. Daarom biedt TPPR een voedingsprogramma dat helemaal is afgestemd op ieders specifieke situatie. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de huidige gezondheid en het medische verleden. Met deze effectieve aanpak die gericht is op persoonlijke ontwikkeling streven wij naar blijvend resultaat.

Facebook Twitter